Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

İnsan Kaynakları Kursu ne işe yarar?

İnsan Kaynakları Kursu ne işe yarar sorusu bu alanda uzmanlaşmak ya da İK departmanlarında çalışmak isteyip de konu ile ilgili bilgisi olmayanların aklına takılan temel sorulardan biridir. Bu blogumda bu sorunun yanıtını vermeye çalışacağım.
İnsan Kaynakları Kursu ne işe yarar?

İnsan Kaynakları Kursu öncelikle Ankara’da en kapsamlı müfredat ile 3Bilgi Eğitim Kurumları’nda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı olarak alanında uzman ve sektör temsilcilerinden oluşan akademik kadro tarafından verilmektedir.

Firmalar yoğun rekabet koşullarında varlıklarını devam ettirmek zorundalar. Rekabeti ise sadece ürün kalitesinin iyi olması ya da hizmet iyileştirmeleri olarak değerlendirmemek lazım. Firmanın en büyük sermayasi İnsan Kaynakları yani çalıştırdıkları personellerdir. Çalışanlar ne kadar mutlu, motive olmuş ve firma sadakati oluşmuşsa firmanın başarısı da o denli yüksek olur. Çalışanlar mutsuz, memnuniyetsiz, sosyal haklardan mahrum ise firma başarısızlığa mahkumdur. İşte tam bu noktada firmanın İnsan Kaynakları politikası ve İnsan Kaynakları departmanı devreye girer.

Sizi Arayalım İnsan Kaynakları Kursu

Firmaların İnsan Kaynakları departmanları tüm çalışanların yüksek performanslı çalışmaları için projeler üretir çeşitli değerlendirmeler yapar. Üst yönetim ile çalışanlar arasında köprü vazifesi kurarak çalışanların yüksek motive ile iş yapmalarını sağlar. Bunun yanında personellerin sosyal hakları, sendika vb konularında da savunuculuk yapar.

İnsan Kaynakları Kursu da firmaların İnsan Kaynakları departmanında çalışmak isteyen kişilere bilgi ve donanım kazandıran bir eğitim programıdır. İnsan Kaynakları Yönetimi, Sosyal Güvenlik Mevzuatı ve İş Hukuku gibi konuların anlatıldığı eğitime katılarak İnsan Kaynakları Uzmanı olabilirsiniz.

Sizde eğitim almak isterseniz 0312 232 11 12 numaralı telefonu arayarak kurs programı ve detayları konusunda bilgi alabilirsiniz.

SON BLOGLAR