Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

936 Saatlik Çocuk Bakım Elemanı Kursu Ankara

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı 936 Saatlik Çocuk Bakım Elemanı sertifikası alıp hemen işe başlamak isterseniz 3Bilgi Eğitim Kurumları'nı tercih edebilirsiniz.
936 Saatlik Çocuk Bakım Elemanı Kursu Ankara

936 Saatlik Çocuk Gelişimi Kursu Ankara'da Necatibey Caddesi No:15 Kat:2-3 adresinde 3Bilgi Eğitim Kurumları tarafından verilmektedir. Eğitim ardından sınava katılan öğrencilerimiz MEB Onaylı Sertifika almaktadır. 

Çocuk Gelişimi Kursuna kimler katılabilir?
Herhangi bir kamu ya da özel teşşebbüste çalışıpta 936 saatlik MEB Onaylı sertifikaya ihtiyaç duyanlar, Çocuk Bakım Elemanı olarak çalışmak isteyenler, Eğitimlerimizden faydalanabilir.

Çocuk Bakım Elemanı Tanımı
Eğitim kurumlarında çocuğun günlük bakımını, beslenmesini, fiziksel güvenliğini sağlayan, çocuğun yaşına uygun basit etkinlik malzemelerini hazırlama işlemlerini;öğretmen, öğretmen yardımcısının gözetimi ve denetiminde yapma yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim alan nitelikli kişidir

Sizi Arayalım 3Bilgi

Çocuk Gelişimi Sertifikasını alanlar nerelerde çalışabilir?
936 Saatlik Çocuk Gelişimi Sertifikasını alan kişiler; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Sevgi evlerinde (Eski adı Çocuk Esirgeme Kurumu) Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı özel Anaokullarında ya da kreşlerde çalışabilir.

Bizden Sertifika alıpta çalışanlar var mı?
3Bilgi Eğitim Kurumlarından Sertifika alarak çalışan yüzlerce öğrencimiz bulunmaktadır. Ayrıca 3Bilgi öğrencilerini açık pozisyonu bulunan anaokullarına, sevgi evlerine ya da kreşlere yönlendirmektedir.

Eğitim Ücreti ne kadar?
936 Saatlik eğitim programımızın toplam ücreti 850.00 TL'dir. Bu ücreti ister peşin ister 6 taksit ile vade farkı yansıtmaksızın elden ödeyebilirsiniz.

Eğitim Detayları

 

SON HABERLER