Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Bilgisayar Sertifikası

Bilgisayar Sertifikası almak isteyen tüm adaylar 3bilgi Eğitim Kurumları tarafından verilen derslere girererk Bilgisayar Sertifikasını alabilir.
Bilgisayar Sertifikası

Bilgisayar Sertifikası alarak Kamu tarafından yapılan atamalarda istenilen sertifikanın sahibi olabilirsiniz. KPSS'den sonra tercih aşamasında istenilen Bilgisayar İşletmenlik Sertifikasını kurumumuz aracılığı ile alabilir ve tercihlerinizi yapabilirsiniz.

Milli Eğitim tarafından her iki ayda bir Bilgisayar Sertifikası sınavı yapılmaktadır. Bu sebeple 2 aylık eğitimin ardından sizde sınava girip Bilgisayar Sertifikanızı alabilirsiniz.

Sınavda toplam 120 soru sorulmaktadır. Test sınavı 4 şıklı olup doğru yanlışı götürmemektedir ve 100 üzerinden 45 alan her aday sınavda başarılı kabul edilmektedir. Sınavdan 45 puan ve üstü alan adaylar ertesi gün kurs merkezimize gelerek uygulama sınavına tabi tutulmaktadır. Uyhulama sınavından da 45 ve üstü alan adaylar Bilgisayar Sertifikasını almaya hak kazanmaktadır.

Bilgisayar sertifikası almakaya hak kazanan adaylar sınavdan 1 hafta sonra kurs merkezinden sertifikalarını alabilir.

Sizde Bilgisayar Sertifikası almak isterseniz 0312 232 11 12 numaralı telefonla iletişime geçerek kaydınızı yaptırabilirsiniz.

SON HABERLER