Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Hızlı Okuma Kursu Ankara

Hızlı Okuma Kursu Ankara denildiği zaman ilk akla gelen kurum 3Bilgi Eğitim Kurumları Hızlı Okuma Kursları yoğun ilgi görüyor...
Hızlı Okuma Kursu Ankara

Hızlı Okuma Kursu Ankara'da faaliyet gösteren 3Bilgi Kişisel Kalite Eğitimleri arasında yer alan bir eğitim dalıdır. Sizde Hızlı okuma eğitimi alarak kişisel kalitenize katkıda bulunabilir ve çok kısa sürede 100'lerce sayfa kitabı okuyabilirsiniz.

Eğitimlerimiz İçeriğimiz;

Kendini keşfet adını verdiğimiz bu eğitimi paketimizde " Çoklu düşünüş ve Muhakemat, Hızlı Okuma ve Mantık Körlüğü'nün önüne geçme" eğitimleri verilmektedir. Bu eğitimi aldıktan sonra emin olun beyniniz şuanki durumundan daha performanslı çalışarak günlük hayatınızda karşılaştığınız zorlukların üstesinden daha kolay geleceksiniz...

Eğitimin Süresi:

Kendini Keşfet eğitimimiz toplamda 18 saat sürmektedir. Ayrıca 10 saat eğitimin ardından kişilere evde çalışacakları 20 günlük bir program verilir. 

Eğitim size ne kazandırır?

Hazır olun şimdi size eğitim sonunda neler kazanacağınızı anlatacağım. Öncelikle standart bir insanın 1 dakikada 150-200 kelime okuduğunu bilmemiz gerekir. Bu eğitimin ardından, yani 5 günlük eğitim programının ardından sıkı durun tam 1000 kelime okuyacaksınız. Bu kadar da değil 20 günlük programın ardından tam tamına 5.000 kelime okuyabilirsiniz. Okuduğumuzu anlayabilecek miyim diye sorduğunuzu duyar gibiyim evet hemde eskisine nazaran 10 kat daha iyi anlayarak hızlı okuyacaksınız. 

SON HABERLER