Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Sosyal Güvenlik ve Emeklilik Uzmanlığı Eğitimi

3Bilgi Eğitim Kurumları,Sosyal Güvenlik ve Emeklilik Uzmanlığı eğitimleri başlayacak. 64 Saat süreli kapsamlı olarak son güncel mevzuatlar kapsamında planlanan eğitime siz de katılarak SGK konusunda uzmanlaşabilirsiniz. İşte eğitime ilgili tüm detaylar
Sosyal Güvenlik ve Emeklilik Uzmanlığı Eğitimi

Eğitim kimler tarafından veriliyor?
Program bizzat İsa KARAKAŞ’ın koordinatörlüğünde konunun uzmanı ve uygulayıcıları ve akademisyenler tarafından gerçekleştirilmektedir.

Sosyal Güvenlik ve Emeklilik Uzmanlığı Eğitimine kimler katılabilir?
Tüm işyerlerinin her seviyedeki yönetici ve ortakları, insan kaynakları ve personel departmanı ile muhasebe bölümü çalışanları, Avukat-Hukukçu-Bilirkişi, Her türlü müşavirlik ve aracılık hizmetini yapmakta olanlar, SM-SMM-YMM, Aday ve Stajyer SMM, mali uzmanlar, deneticiler, müfettişler ile diğer denetim elemanları, sendikacılar, öğrenciler ile bu alanda uzmanlaşmak ve iş sahibi olamak isteyen diğer tüm kişiler katılabilir.

Sizi Arayabiliriz

Kendi İşinizi Kurabilirsiniz
Kendi adınıza bağımsız çalışarak firmalara ve çalışanlara danışmanlık ve eğitim hizmetleri verebilirsiniz. Bu bağlamda; firmaların ücretlendirme, kıdem,ihbar, işe iade, iş kazası-meslek-hastalıkları, tazminatlar, idari para cezaları, itiraz ve diğer tüm iş ve sosyal güvenlik alanlarında hizmet verebileceğiniz gibi, çalışanlara yönelik başta emeklilik işlemleri, yurtdışı borçlanma, tazminatlar, ücretler, izin ve hak arama yolları ile diğer tüm iş hukuku ve sosyal güvenlik konularında danışmanlık hizmeti verebilirsiniz.

Eğitimin size katkısı ne olacak?
İş Hukuku, Sosyal Güvenlik uygulamaları ve Emeklilik; tüm işyerleri, işverenler ve çalışanlar için hayati öneme sahip bulunmaktadır.

Bu alanda uzmanlaşarak tüm firmalarda rahatlıkla işe girilebileceği gibi, halen çalışmakta olduğunuz işyerinizde  vazgeçilmez insan kaynağı haline gelebilirisiniz. Diğer yandan kendi adınıza bağımsız çalışarak  firmalara ve çalışanlara danışmanlık ve eğitim hizmetleri verebilirsiniz.

Bu bağlamda; firmaların ücretlendirme, kıdem,ihbar, işe iade, iş kazası-meslek-hastalıkları, tazminatlar, idari para cezaları, itiraz ve diğer tüm iş ve sosyal güvenlik alanlarında hizmet verebileceğiniz gibi, çalışanlara yönelik  başta emeklilik işlemleri, yurtdışı borçlanma, tazminatlar, ücretler, izin ve hak arama yolları ile diğer tüm iş hukuku ve sosyal güvenlik konularında danışmanlık hizmeti verebilirsiniz.

Eğitim Programının öne çıkan detayları
- Tamamen uygulamaya yönelik olması,
- Kolay ve anlaşılır olması,
- Açıklamalı Ve Örnekli,
- Uygulamada Gerekli Form-Belge Ve Dilekçe  Örnekleriyle anlatımlara yer verilmesi
- Pratik Çözümlere yer verilmesi
- Yargı Kararlarıyla Desteklenmes
- İhtilafların Çözümüyle İlgili İtiraz Ve Dava Yolları, Dava Dilekçesi Örneklerine yer verilmesi ve
- Herkesin rahatlıkla anlayacağı ve sorunlarına çözüm bulacağı bir eğitim modelinin uygulanması

Sosyal Güvenlik Eğitim İçeriği

Eğitim Toplam Süresi
Eğitim toplam süresi 64 saat olarak belirlenmiştir.

Sertifika veriliyor mu?
Eğitime %90 devam şartını sağlayan katılımcılara 3Bilgi Eğitim Kurumları onaylı belge (Sertifika) verilmektedir.

Eğitim Hangi İllerde yapılıyor?
Eğitim 3Bilgi Eğitim Kurumları tarafından yapılmaktadır. Bu bağlamda Ankara'da Necatibey Cad. No:15 Kat:2-3 Kızılay adresinde 3Bilgi dersliklerinde yapılmaktadır. Ayrıca yakın zamanda İzmir'de de eğitimlere başlanacaktır. 

Eğitim ücreti hakkında
Eğitim ücreti 3.000 TL'dir. Katılımcılar bu ücreti peşin ödeyebileceği gibi taksit seçeneklerinden faydalanıp taksitli olarakta ödeyebilmektedir. (Eğitim Ücreti Ankara için 3.000.00 TL'dir)

Nasıl Kayıt Yaptırabilirsiniz?
BENİ BİLGİLENDİR bağlantısını tıklayarak eğitim danışmanlarımızın sizi aramasını sağlayabilir ya da 0312 232 11 12 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

DİĞER detaylar için tıklayınız

 

Ön Kayıt Formu

KAYIT OL

SON HABERLER