Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

3Bilgi Eğitim Bingöl deydi

3Bilgi Eğitim Kurumları olarak Bingölde Kurumsal Örgüt Kültüründe etkili iletişim eğitimlerini verdik.
3Bilgi Eğitim Bingöl deydi

Solhan Eğitim Derneği tarafından hazırlanıp Solhan Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen ‘Kurumsal Örgüt Kültüründe Etkili İletişim Eğitimi’ projesi, Fırat Kalkınma Ajansınca desteklenerek hayata geçirildi. Solhan Yatılı İlköğretim Okulu’nda 10-13 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleşen eğitim projesi iki grup şeklinde gerçekleşti. Sabah ve öğlen olmak üzere iki grup şeklinde verilen eğitim, 30’a aşkın katılımcı ile tamamladı. 

“Kurumlar arası örgüt kültürünün geliştirilmesi sağlandı”

"Kurumsal Örgüt Kültüründe Etkili İletişim" projesi kapsamında Solhan’da faaliyet gösteren STK’lar ve kamu kurum ve kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirmek amacıyla 3Bilgi Eğitim Kurumları Öğretmeni Uzman Psikolog Yrd. Doç. Dr. Cemalettin PARILTI, tarafından verilen eğitimde, söz konusu kurumların yöneticilerine Kurumsal Örgüt Kültüründe Etkili İletişim eğitimi verildi. Verilen uygulamalı eğitim boyunca katılımcılar; “İletişim nedir?, İletişimin engelleri nelerdir?, Empati nedir?, İletişimde vokal becerileri (Ses, nefes, fonetik diksiyon) nasıl yapılır?, İletişimde görsel beceriler nelerdir ve nasıl yapılır?, Beden ifadesi uygulamaları nedir ve nasıl yapılır?, İletişimde stres yönetim nedir? gibi temel iletişim becerilerine ilişkin bilgiler verildi. Ayrıca kurum içi ve kurumlar arası örgüt kültürünü geliştirmek amacıyla; örgüt kültürü, ast-üst ilişkisi, kurumlar arası iletişim, yönetim protokol kuralları, protokol ile iletişim vb. eğitimleri verilerek, kurumlar arası örgüt kültürünün geliştirilmesi sağlandı. 

"İhtiyaç duyulan bir proje gerçekleşti"

Eğitim sonrasında katılımcılara çalıştıkları kurumlarda örgüt kültürünü ve iletişim becerilerini geliştirmeye yönelik çalışma yapma becerisi kazanmaları hedeflenen projede, kurumlar arası işbirliği çalışmalarında da örgütlenme ve iletişim becerilerini geliştirmeye yönelik bilgi verildi. Projenin açılışında ve kapanışında hazır bulunan Kaymakam Şeref AYDIN, eğitimin kapanışında eğitimcilere ve eğitimci hocaya teşekkür ederken bu projeyi önemsediğini ve projeye ihtiyaç olduğunu dile getirirken projenin Eğitim Derneği tarafından gerçekleşmesinin kendisini sevindirdiğini söyledi.

SON HABERLER