Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Ankara Bilgisayar Kursu

Ankara Bilgisayar Kursu 3Bilgi Eğitim Kurumları Bilgisayar alanında tüm eğitimleri alabileceğiniz MEB Onaylı bir kurumdur.
Ankara Bilgisayar Kursu

Ankara Bilgisayar Kursu olarakta bilinen 3Bilgi Eğitim Kurumları Bilgisayar Eğitimi alanında yaklaşık 25 farklı eğitim vermektedir. Başarısını kurumsal eğitimler ile tescilleyen kurumumuz bireysel eğitimlerde de öğrencilerin takdirini kazanmıştır.

Ankara Bilgisayar Kursu olarak; Bilgisayar İşletmenlik, Grafik Tasarım, Web Tasarım, Bilgisayar Programcılığı, Yazılım Uzmanlığı, On Parmak Klavye, Solidworks, Autocad, 3DS Max eğitimlerimiz ile öğrencilerimizin kariyer basamaklarını hızla çıkma konusunda destekledik.

Yılın belli dönemlerinde ciddi indirimler uyguladığımız eğitimlerimizi facebook.com/3bilgi adresinden de anlık olarak takip edebilirsiniz.

Bilgisayar alanında hangi eğitimi istiyorsanız size bir telefon kadar uzağız. 0312 232 11 12 numaralı telefonu arayarak tüm kurslarımız hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca eğitimlerimizi uzaktan da alma imkanınız bulunmaktadır. Yani eğitimlerinizi dilerseniz örgün dilerseniz son teknoloji ile donatılmış uzaktan eğitim sistemimiz ile alabilirsiniz.

SON HABERLER