Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Emniyet Genel Müdürlüğü Diksiyon Eğitimi

Emniyet Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde verilen Diksiyon ve Güzel Konuşma eğitimi 18 Ekim 2011 3Bilgi Eğitim Kurumları’nda start aldı.
Emniyet Genel Müdürlüğü Diksiyon Eğitimi

Kurs müdürlüğümüzde verilen eğitimin açılış kokteyline Eğitim Dairesi Başkan yardımcısı 2. sınıf Emniyet Müdürü Refik Ürk, 4. sınıf Emniyet Müdürü Asım Bulat, Emniyet Amiri Ali Sevinç ve Komiser Çetin Sayır katıldı. Eğitimin açılış konuşmasını yapan Eğitim Dairesi Başkan Yardımcısı Refik Ürk, Emniyet personelinin davranış ve diksiyonuna dikkat etmesi gerektiğini, başkanlık olarak emniyet personelinin sürekli kendini geliştirmesi gerektiğini söyledi.

Diksiyon, hitabet ve davranış bilimlerini içeren toplam 36 saatlik eğitim 28 Ekim Cuma günü sona erdi. 21 emniyet personelinin katıldığı diksiyon ve güzel konuşma eğitimi Kurtcebe Noyal Yılmaz tarafından verildi. Cuma günü yapılan sertifika törenine katılan 4.sınıf Emniyet Müdürü Asım Bulat iyi dileklerini belirterek, eğitimin devamlı hale gelmesini temenni etti. Törene, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin’de telgraf ile görüşlerini bildirerek çalışmalarınızda başarılar dilerim dedi. 

SON HABERLER