Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Kamu Hastaneleri Kurumu Programcılık Sertifikası

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumu Bilgisayar Programcılık Kursu ve Sertifikası hakkında detaylı bilgi içeren makale...
Kamu Hastaneleri Kurumu Programcılık Sertifikası

Sağlık Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Kamu Hastaneleri Kurumu, 663 sayılı Sağlık Bakanlığı bağlı kuruluşların teşkilkat ve görevleri hakkındaki kanun hükmündeki kararnamenin 30. maddesi gereğince, kamu kaynaklarının daha verimli kullanılması amacıyla Kamu Hastaneler Kurumu'na bağlı 2. ve 3. basamak sağlık tesislerinin işletilmesi amacıyla Kamu Hastaleri Birlikleri kurulmuştur. Bu yeni kurumda çalışacak personelin istihdamına ilişkin yönerge Bakanlığın web sitesinde yayınlanmıştı. Aşağıdaki linkten bu yönergeyi inceleyebilirsiniz.

BAKANLIK TARAFINDAN YAYINLANAN ESASLAR

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneler Kurumu İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı tarafından yayınlanan personel istihtamı uygulama esaslarına göre Uzman olarak çalışacak personelin "En az 2 işletim sistemini bildiğini belgelemesi ve 1 programlama dilini bildiğini belgelemesi" gerekmektedir.

Aynı şekilde Çözümleyici kadrosunda istihdam edilecek personellerin ise en az 4 yıllık fakülte mezunu olması yine 2 işletim sistemi ve 1 programlama dili bildiğini belgelemesi gerekmektedir.

3Bilgi Eğitim Kurumları olarak, sizlerin yukarıda sayılan her iki durumda da Bilgisayar Programcılık Kursu ve Bilgisayar Prorgamcılık Sertifikası ihtiyacınızı karşılıyoruz. Ayrıca kurumumuz Sağlık Bakanlığı personellerine bu sertifika için yaklaşık %45 indirim uygulamaktadır. Sizde Programcılık Sertifikanızı almak istiyorsanız hemen bizi arayın 0312 232 11 12 7 gün 24 saat arayabileceğiniz numaramız 0850 303 88 68...

SON HABERLER