Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Adalet Bakanlığı 810 İcra Katibi alıyor

Adalet Bakanlığı 2016 yılı son günü katip adaylarının merakla beklediği müjdeyi verdi. Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 30.12.2016 tarihi itibari ile yayınlanan ilanda 810 İcra Katibinin alınacağı duyuruldu.
Adalet Bakanlığı 810 İcra Katibi alıyor

Adalet Bakanlığı müjdeli haberi verdi. 810 İcra Katibi alınacağı ilan edildi. Buna göre Ankara başta olmak üzere 70 farklı şehide görevlendirilmek üzere 810 İcra katibi kamu bünyesinde istihdam edilecek.

Sınav başvuruları ne zaman?
02 Ocak 2017 – 16 Ocak 2017 Mahalli Cumhuriyet Başsavcılğına başvurular yapılacaktır.

Başvuru için hangi evraklar gerekiyor?
a) İcra kâtipliği sınavı başvuru formu,
b) Diploma veya mezuniyet belgesinin ya da öğrenim yabancı ülkede yapılmış ise denklik belgesinin aslı, kurumca veya belgenin verildiği yer yükseköğretim kurumunca onaylanmış örneği,
c) KPSS-2016 sınav sonuç belgesi,
d) Örgün eğitim yoluyla verilen daktilo ya da bilgisayar dersini başarı ile tamamladığına ilişkin belge veya Millî Eğitim Bakanlığınca onaylı ya da kamu kurum ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslardan alınmış daktilo veya bilgisayar sertifikası.

Uygulama Sınavına girecekler ne zaman ilen edilecek?
Uygulama sınavına girmeye hak kazananların listesi en geç 27 Ocak 2017 Cuma günü sınav birimlerinin bulunduğu adliyelerin internet sitelerinde ilan edilecektir.

Uygulama Sınavı ne zaman?
Uygulama sınavı, sınav birimlerinin bulunduğu adliyelerde 04 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 09.00’da başlayacaktır. Uygulama sınavının belirtilen günde bitirilememesi halinde takip eden günlerde sınava devam edilecektir.

HIZLANDIRILMIŞ ON PARMAK KURSU
Kurumumuzda 7 Ocak itibari ile başlayacak hızlandırılmış 15:00-19:00 saatleri arası Cumartesi- Pazar grubu açılacaktır. Kayıt ve detaylı bilgi için 0312 232 11 12 numaralı telefonu arayabilirsiniz

EKİ:
A- SINAV İLANININ TAM METNİ
1- Sınav İzni Verilen Mahaller,
2- İcra Müdür ve Yardımcıları ile İcra Kâtiplerinin Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği,
3- İcra Kâtipliği Sınavı Başvuru Formu,
4- Mal Bildirimi Formu,
5- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu.

SON HABERLER