Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

İşletmenlik Kursu Ankara Kızılay

İşletmenlik Kursu Ankara Kızılay adresinde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı 3Bilgi Eğitim Kurumları tarafından verilmektedir. İşletmenlik Kursu sonunda alınan sertifika en çok KPSS'de atamalar için ya da kamuda veri hazırlama kadrosu için kullanılmaktadır.
İşletmenlik Kursu Ankara Kızılay

İşletmenlik Kursu diğer adıyla Bilgisayar İşletmenlik Kursu Ankara Kızılay Necatibey Cad. No:15 Kat:2 adresinde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı olarak 3Bilgi Eğitim Kurumları tarafından verilmektedir. 2 aylık periyotlarla yapılan dersler sonunda Milli Eğitim Bakanlığı'nın sınavına katılarak öğrenciler sertifikalarını alabiliyor.

Bilgisayar İşletmenlik Kursu'nda genel olarak bilgisayar kullanımı, donanım bilgisi, Microsoft Word, Microsoft Excel ve Microsoft Power Point eğitimlerinin yanı sıra Windows işletim sistemi anlatılmaktadır. Öğrencilerimiz iki aylık eğitimde bahsettiğimiz bu konuları öğrenerek sınava katılmaktadır. Sınav test ve uygulama olarak iki aşamadan oluşmaktadır. Test sınavından 45 puan ve üzeri alan öğrencilerimiz ertesi gün yapılan uygulama sınavına hak kazanırlar. Uygulama sınavından da 45 puan ve üzeri alan öğrencilerimizin Bilgisayar Sertifikaları 1 hafta içerisinde hazır olmaktadır. 

Sizde İşletmenlik Kursu almak isterseniz 0312 232 11 12 numaralı telefonu arayıp daha detaylı bilgi alabilir ya da BURAYI tıklayarak grup gün ve saatleri ayrıca fiyat konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

SON HABERLER