Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Seo Kursu kayıtlarımız başladı

Bilişim teknolojileri eğitimlerinde Ankara’da en çok tercih edilen kurumlar arasında yer alan 3Bilgi, SEO (Search Engine Optimization) eğitimlerine başladı.
Seo Kursu kayıtlarımız başladı

Seo Kursu Ankara ilimizde yaşayan “Arama Motoru Optimizasyonu” yapmak isteyen herkesin katılacağı ve katılımcıların rahatlıkla anlayacağı şekilde tamamen interaktif olarak planlandı. Seo Uzmanı Tahir DİNÇ tarafından verilecek eğitimlerimizde A’dan Z’ye SEO hakkında bilinmesi gereken tüm detaylar anlatılacak.

Seo ne demektir?
Search Engine Optimization kısa adıyla SEO Arama motoru optimizasyonu anlamına gelir. Genel olarak web sitesindeki bazı bölümlerde arama motorlarının istediği şekilde düzenlenmesi ve site haricinde de çalışmalar yapmayı ifade eder. SEO web siteniz arama motorlarında görünürlüğünü en üst seviyeye çıkarmak için yapılan site içi ve site dışı çalışmaları ifa eder. Biz de bu eğitimimiz de öğrencilerimize organik ve legal SEO’nun nasıl yapılacağına ilişkin eğitimler veriyoruz.

Eğitimler ne zaman oluyor ve Ücreti nedir?
Seo Eğitimlerimiz Hafta sonlarında sabah 4 saat (09:00-13:00) ya da öğle 4 saat (13:30-18:30) şeklinde yapılmaktadır. Sınıflarımız bilgisayar laboratuarlarından oluşmaktadır. Her katılımcı için 1 adet PC olmak üzere sınıflarımız 10’ar kişilik gruplar halinde olmaktadır. Gruptaki  katılımcı sayısının SEO eğitimlerinde 10’u geçmesi halinde verimin düşük olduğu gözlenmiş ve katılımcı sayısı 10 ile sınırlandırılmıştır.  32 saatlik 4 haftalık eğitim programımızın toplam ücreti ğeşin ödemelerde 800.00 TL olarak belirlenmiştir.

Eğitim metodu nedir?
Eğitimlerimiz tamamen uygulamalı olarak yapılmaktadır. Varolan örneklerden yola çıkarak ve proje bazlı çalışmalar yapılmaktadır. Kişilerin yazılım dili bilmesine gerek olmadan organik SEO’nun nasıl yapılacağını tüm detayları ile interaktif olarak eğitimlerimizde göstermekteyiz. Ayrıca öğrencilerimiz gerek WhatsApp grupları ile gerekse Uzman Eğitimcimiz ile birebir uzaktan destek ile sorularını sorabilmektedir.

Eğitim sonunda sertifika veriliyor mu?
Evet eğitime %90 devam şartını sağlayan öğrencilerimize 3Bilgi Eğitim Kurumları ve Google Partner Maxim Reklam Ajansı tarafından ortak imzalı katılım belgesi düzenlenmektedir. Ayrıca SEO eğitimi alan öğrencilerimiz 3Bilgi tarafından yapılan yapılan diğer eğitimlerde kullanılmak üzere %15 indirim hakkı kazanmaktadır. Bunun yanında diğer tüm eğitimlerimizde olduğu gibi Vatan için +1 kampanyamız çerçevesinde +1 Şehit ya da gazi yakımıza ücretsiz olarak eğitim veriyoruz.

Seo Kursu Ankara hakkında tüm detaylar için tıklayınız

SON HABERLER