Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Sosyal Güvenlik Eğitimi Ankara

Sosyal Güvenlik Eğitimi Ankara’da İsa Karakaş koordinatörlüğünde Milli Eğitim Bakanlığı’na 3Bilgi Eğitim Kurumları tarafından verilmektedir.
Sosyal Güvenlik Eğitimi Ankara

Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak danışmanlık yapmak isteyenlerin ya da firmaların İnsan Kaynakları departmanında çalışanların talep ettiği eğitim programı Ankara’da ilk olma özelliği taşıyor. Son güncel mevzuatlar kapsamında düzenlenen eğitim programı Sosyal Güvenlik ve Emeklilik Uzmanı Başmüfettiş ve 50 farklı kitabın yazarı İsa Karakaş koordinatörlüğünde veriliyor.

Sosyal Güvenlik Eğitimi Ankara, 3Bilgi adresinde yani Necatibey Cad. No:15 Kat:2 adresinde verilmektedir. 72 Saatlik dev eğitim programında İsa Karakaş imzalı piyasa değeri 750 TL olan 8 farklı kitap hediye edilmektedir. Sosyal Güvenlik Eğitimini tamamlayan kursiyerler alanında uzman ve konusuna hakim olarak mezun olmaktadır. Eğitim sonunda ayrıca derslere %90 devam eden ve eğitim süresi içinde 2 kez yapılacak sınavdan başarılı olan kursiyerlere hem başarı belgesi hem de eğitim sertifikası verilmektedir. Ayrıca eğitime katılan tüm öğrencilere 30 saat süreli Office programları da ücretsiz olarak verilmektedir.

Alanında hazırlanmış en kapsamlı müfredata sahip olan eğitim programında İsa Karakaş ve yine İsa Karakaş koordinatörlüğünde Akademisyenler ve Başmüfettişler eğitim vermektedir.

Sizde Sosyal Güvenlik Eğitimi almak isterseniz 0312 232 11 12 ya da 0850 303 88 68 numaralı telefonlardan birini arayabilir detaylı bilgi edinerek ön kayıt yaptırabilirsiniz. Eğitimler şuan Ankara’da yapılmaktadır. Fakat başka şehirlerden de grup halinde ya da kurumsal talepler olduğu takdirde aynı eğitim müfredatı ile sertifikalı eğitimler yapılabilmektedir.

SON HABERLER