Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Bilgisayar Kursu Saatleri ve Günleri

Bilgisayar Kursu alacak öğrencilerin akıllarına takılan diğer bir soru da saatler ve günler konusu. Bu makalemizde bu konuya açıklık getirmeye çalışacağız...
Bilgisayar Kursu Saatleri ve Günleri

Bilgisayar Kursu saatleri ve günleri öğrencilerin talep ettikleri zamanlara göre planlanmaktadır. Bilgisayar Kursu alacak kişiler hangi gün hangi saatte müsaitse dersler o zaman yapılmaktadır. Tabi ki tüm saatlerde ders yapılmamaktadır yoğun olarak tercih edilen saatlerde ve günlerde dersler yapılmaktadır.

Bilgisayar Kursu toplamda 2 ay sürmektedir. Kişiler 2 ay süresi içerisinde kursa gelmektedir. 2 aylık kurs sonucunda ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan test ve uygulama sınavına giren adaylar 45 puan ve üstü puan aldıklarında sertifika almaya hak kazanmış olurlar.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı olarak alınanBilgisayar Kursu sertifikası kişilerin iş bulmalarında büyük kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca KPSS atamalarında ve Adalet Bakanlığı tarafından düzenlenen Zabıt Katipliği sınavına başvurularda bu belge istenmektedir.

SON HABERLER