Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Grafik Tasarım Kursu Ankara

Grafik Tasarım Kursu Ankara denildiği zaman ilk akla gelen Eğitim Kurumu 3Bilgi Eğitim Kurumları'na ait kursun detaylarını buradan öğrenebilirsiniz.
Grafik Tasarım Kursu Ankara

Grafik Tasarım Kursu Ankara tecrübeli eğitim kadrosu ile 3Bilgi Eğitim Kurumları bünyesinde verilmektedir. Tasarım uzmanı kadrosu ile Ankara'da grafik tasarım eğitimi almak isteyenler için hizmete hazır olan 3Bilgi Eğitim Kurumları bugüne kadar yüzlerce grafiker yetiştirmiştir.

Eğitim sezonun açılması ile beraber indirimlerine ara vermeden devam eden kurumumuz Grafik Tasarım Kursu'nda da %30 indirim uygulamıştır. Kurs fiyatlarına ilşkin detayları alt kısımda yer alan linke tıklayarak görebilirsiniz.

Gazetelerin seri ilan sayfalarına baktığınızda gözünüze en sık çarpan ilan: "Grafiker alınacaktır" ilanıdır. Kısa sürede meslek öğrenip işe başlamak isteyen herkes Grafiker Tasarım Kursuna kayıt yaptırabilir. Grafikerlik Tasarım Kursu'nda öğreneceğiniz programlar ise şöyledir. Photoshop, Corel Draw, Illıstrator,Freehand, Indesing. Bu programları öğrenen kursiyer kısa sürede iş bulabilmektedir.

Grafiker Tasarım Kursu eğitim programlarımız ise öğrencinin saatlerine göre esnek olarak belirlenebilmektedir. Özellikle hafta içi akşam, hafta sonu ise gündüz dersler işlenmektedir. Kursiyerin saatleri uymuyorsa özel ders olarak bu eğitimleri alabilmektedir..

Kurstan mezun olan öğrencilerimiz; kartvizit, el ilanı(broşür) afiş, dergi, gazete tasarımları yapabilmektedir.

Aşağıda grafikerlerin yaptığı bazı çalışmaları görebilirsiniz.

SON HABERLER