Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Parmaklarınız ile memur olmanın sırrı!

Parmaklarımız üzerine daha önce hiç düşündün mü? Peki, parmaklar ile para kazanmayı hatta ülkemizde parmakların sayesinde memur olabileceğin hiç aklına geldi mi?
Parmaklarınız ile memur olmanın sırrı!

Çoğumuz, 10 parmağımızın sakarlık yapma dışında çok işlevsel olduğunu biliyoruz. Ellerimizdeki bu çıkıntılar olmasa, kavanozları açamayız, el sıkışamayız ya da kapıları kapatamayız.  Peki, hepsi bu kadar mı?

Tabi ki değil…

KPSS’ye hazırlanmaktan bıktıysan, memur olma arzun devam ediyorsa belki de vereceğim bu bilgi hayatında bir dönüm noktası oluşturacak. KPSS için kurslara gittin binlerce lira para harcadın, bir akraban seni muhtemelen bir işe yerleştirmek için söz bile verdi.

Ama sonuç?

Sonuç hüsran!

Vereceğim bu bilgi hayatını değiştirebilir!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı KPSS şartı aramaksızın “Sözleşmeli İşaret Dili Tercümanı” alıyor!

Burada sana düşen işaret dilini öğrenip Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika ile belgelemek. Benim de görev yaptığım 3Bilgi Eğitim Kurumları sana bu yolda eşlik edecek mükemmel öğretmenler ile çalışıyor.

Ben de memur olmalıyım diyorsan kurumumuza gelebilir daha detaylı bilgi alabilirsin aşağıdaki iletişim yollarından biri ile bize ulaşabilirsin ya da direkt ön kayıt linkini tıklayarak sınıfta kontenjan ayırabilirsin.

Ön Kayıt Butonu

Bu arada unutmadan; “Kaderimizi tercihlerimiz belirler!”

İşaret Dili Kursu İletişim Bilgileri
Adres:
Necatibey Cad. No:15 Kat:2-3 Kızılay Ankara
Tel:
0312 232 11 12 - 0850 303 88 68
Mail:
info@3bilgi.com

SON HABERLER