Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Sağlık-Sen ile Kariyer Vadisi arasında indirim protokolü imzalandı.

Kardeş kuruluşumuz Kariyer Vadisi Uzaktan Öğretim Merkezi ve Sağlık-Sen arasında indirim protokolü imzalandı.
Sağlık-Sen ile Kariyer Vadisi arasında indirim protokolü imzalandı.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Genel Merkezi ile T.C. MEB Özel Kariyer Vadisi Uzaktan Öğretim Merkezi arasında indirim protokolü imzalandı

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) resmi web sitesinde yer alan habere göre merkezi Ankara'da bulunan Türkiye'nin en çok tercih edilen Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Dijital Eğitim Kurumu Kariyer Vadisi ile indirim protokolü imzalandı. Sağlık alanında çalışanların savunuculuğunu yürüten Sağlık-Sen kendi kulvarında en çok üyeye sahip olması ile dikkat çekiyor.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı olarak çalışan Sağlık-Sen üyelerinin daha uygun şartlarda hayat sürebilmeleri adına çeşitli kurum ve kuruluşlar ile işbirliği protokolü yapıyor. Son olarak T.C. MEB Özel Kariyer Vadisi Uzaktan Öğretim Merkezi ile yapılan anlaşma gereği uzaktan eğitim ile Türkiye'nin her yerinden sendika üyeleri ve birinci derece yakınları indirimli eğitim alabilecek.

MEB Onaylı Eğitimler
Sağlık-Sen ve Kariyer Vadisi arasında yapılan protokol gereği üyeler; 31.12.2019'a kadar Aile Danışmanlığı Eğitimi ve Sertifikası 750 TL, Temel İşaret Dili Eğitimi ve Sertifikası 450 TL, İşaret Dili Tercümanlığı ve Öğreticiliği Eğitimi ve Sertifikası 550 TL, Bilgisayar Programcılık Kursu ve Sertifikası 550 TL olarak belirlenen indirimli fiyatlardan eğitim hizmetini alabilecek.

30 Kişinin olduğu her şehirde MEB sınavı yapılabilecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kariyer Vadisi Uzaktan Öğretim Merkezi Müdürü Mesut Karaağaç protololün Sağlık-Sen camiasına hayırlı olmasını temenni ederek eğitim süreci ile ilgili bilgi verdi. 30 kursiyerin bulunduğu her şehirde Milli Eğitim Bakanlığı sınavını yapabileceklerini ve kişilerin bulundukları şehirde sertifikalarını alacaklarını ifade eden Karaağaç; Sağlık-Sen üyeleri uzaktan eğitim sayesinde 7 gün 24 saat eğitim alma hakkına sahipler dedi.

SON HABERLER