Lütfen web tarayıcınızın Javascript desteğini aktif ediniz!

Günümüzün en popüler mesleği

Dış Ticaret Eğitimi son zamanların en popüler eğitimlerinden biri oldu. Siz de bu alanda kariyer yapmak isterseniz profesyonel dış ticaret eğitimlerimize katılabilirsiniz.
Günümüzün en popüler mesleği

İnternet kullanımın fazlalaştığı ve bütün şirketlerin ürünlerini çok daha rahat bir şekilde tanıtarak pazarlamasını yapabildikleri günümüz iş hayatında, dış ticaret ile alakalı alanda çalışacak eğitimli dış ticaret uzmanı ihtiyacı gittikçe artıyor.

Yapılan araştırmalara göre gelecek 10 sene içinde kalifiye dış ticaret uzmanı ihtiyacının hemen hemen 30.000 olacağı öngörülmekte. Bu veriler, dış ticaret ile alakalı alanda eğitim alıp bu alanda kariyer yapmayı düşünen kişiler ile ithalat ve ihracat işleri yapan şirketlerle kamu kurumları ve meslek örgütlerinde uygun pozisyon ve maaşlarda iş bulabilme şansını yükseltmektedir.

Dış Ticaret Uzmanlığı ile alakalı profesyonel bir şekilde eğitim alınması ve dış ticaretin doğru olarak, uygulamalı bir şekilde gerekli olan teorik bilgiler rehberliğinde öğrenilmesi çok çok büyük önem arz etmektedir. Son dönemde hızlı bir şekilde değer kazanmış olan ve yatırımların teşviklerin yükseldiği dış ticaret alanında, operasyonların sorumluluğu alabilecek, ihracatçı, ithalatçı, re-exporter pozisyonlarında çalışmayı talep eden veya bu alanlarda kendi işini kurmayı hedefleyen girişimciler için hazırlanan bu eğitim  programı, uluslararası ticaret mevzuatını teoride olmasının yanında pratikte de en iyi biçimde tanıtmayı, kavratmayı ve insanlara bu alanda kariyer yaptırmayı amaçlamaktadır.

Dış Ticaret Uzmanlığı ile alakalı bütün süreçlerin anlatıldığı Dış Ticaret Eğitimi Ankara ilinde de verilmektedir. Aslında bu eğitime uzaktan eğitim yöntemi sayesinde Türkiye’nin her yerinden ulaşabilirsiniz.

Dış Ticaret Eğitimi Ankara'da nasıl alınır diye soracak olursanız bunu cevaplayalım. Eğer Ankara’da yaşıyorsanız bunun iki yöntemi var ister kurs araştırması yaparak örgün olarak bu eğitime ulaşabilirsiniz. İsterseniz de evinizden çıkmadan uzaktan eğitim kursuna kaydolarak bu eğitimden yararlanabilirsiniz.

Eğer Ankara dışında bu kursun örgün bir şekilde verilmediği bir şehirde ikamet ediyorsanız o zaman seçeneğiz tele düşecektir. Yani online kurslara kayıt yaptırarak bu eğitimden faydalanabilirsiniz. Aslında bu iki yöntemden en iyisi uzaktan eğitim şeklidir. Zamandan ve paradan tasarruf ettiren bu eğitim yöntemi ile kursa gidip gelme zamanınızı farklı iş alanlarına ya da öğrenciyseniz çalışmaya ayırabilirsiniz.

Dış ticaret eğitimi alarak, dış ticaret uzmanı olmanızdan sonra, çalışma yaşamınızda karşı karşıya kalacağınız sorunlarda da danışmanlık alabilme imkanınızın olacağı, dış ticaret eğitmenleri, sizi yalnızca teorik bilgiler ile değil iş yaşamında karşılaşabileceğiniz pratik uygulamalarla da donatacaktır. Bu şekilde karşılaştığınız sorunlara karşı nasıl bir tutum içinde olacağınızı ve hamlenizin ne olacağını da öğreneceksiniz.

SON BLOGLAR